Find kontaktperson

Ønsker du at komme i kontakt med en bestemt medarbejder i forbindelse med dit forløb hos Falck - Quick Care, kan du finde en liste over afdelingerne i Falck - Quick Care ved at klikke herunder.

Var det ikke muligt at finde din kontaktperson, kan du komme i kontakt med Falck - Quick Care ved at udfylde formularen her på siden eller ringe til vores hovednummer 40 77 80 16 

Tak for din besked :)

Kontakt os

Skriv en besked til os

Det er dine muligheder, der er i centrum

Et forløb hos Falck - Quick Care er for dig, der oplever en barriere i forhold til at komme ud på arbejdsmarkedet. Det kan være, du oplever en fysisk lidelse i bevægeapparatet eller måske en psykiskmistrivsel, der forhindrer dig i at kunne udføre et arbejde. Du vil, gennem et forløb hos Falck - Quick Care, kunne få opbygget kompetencer til at håndtere dine udfordringer eller få afklaret dine skånehensyn.

Vi hjælper dig med at skabe klarhed over din nuværende situation

Du vil igennem forløbet hos Falck - Quick Care opleve en individuel tilpasset og helhedsorienteret indsats, som tager udgangspunkt i dine forudsætninger og behov. Du vil opleve at modtage et sammenhængende og kvalificeret forløb, hvor kernen i forløbet er, at din arbejdsevne bliver udviklet gennem en håndgribelig og effektfuld indsats.

Tryghed

Hos Falck - Quick Care skræddersyr vi i samarbejde med dig et forløb baseret udelukkende på dine behov og mål for at komme tilbage i arbejde.

For at give dig mest mulig tryghed vil du altid have en fast kontaktperson hos Falck - Quick Care.

Afklaring

Gennem et tæt samarbejde med din sagsbehandler skabes et fyldestgørende og afklarende billede af dine ressourcer. Et billede som både du, kommunens jobcenter og din sagsbehandler kan drage nytte af i afklaringen af dine samlede ressourcer i forhold til arbejdsmarkedet.

Målsætning

Målsætning er en central del af et forløb hos Falck - Quick Care. Målsætningsprocesserne foregår i et individuelt samspil mellem dig og os.

Øget trivsel og livsglæde er resultatet af en oplevelse af sammenhæng i og mening med indsatsen.

Opkvalificering

Falck - Quick Cares mål er, gennem aktivitet, dialog og information at skabe nogle rammer, hvor du har mulighed for at opkvalificere dine ressourcer og handlekompetencer i forhold til arbejdsmarkedet.